Hyundai проектує новий автомобіль на паливних елементах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Hyundai проектує новий автомобіль на паливних елементах

Технології&Авто
819
Водневий автомобіль Hyundai наступного покоління побачить світло в середині 2017 року, про що повідомляє видання Autocar з посиланням на інформацію, отриману від представників компанії.
Hyundai, нагадаємо, зараз пропонує кросовери на водневих паливних елементах Tucson Fuel Cell (ix35). Ця машина оснащується електромотором потужністю 100 кВт (136 кінських сил), який забезпечує максимальну швидкість в 160 км/год.
Установка Fuel Cell генерує електрику з водню за допомогою електрохімічного процесу і не вимагає обслуговування протягом терміну експлуатації. Під час роботи силовий агрегат не викидає ніяких шкідливих речовин – тільки водяну пару. Офіційно заявлений пробіг на одній повній заправці становить майже 600 км, що можна порівняти з традиційними автомобілями з ДВС.
В даний час кросовери Tucson Fuel Cell доступні в США і в більш ніж десяти європейських країнах. Очікується, що до кінця 2017 року загальний обсяг продажів цих машин перевищить 1000 штук.
Про підготовку до випуску автомобілі Hyundai на паливних елементах відомо поки небагато. Раніше повідомлялося, що він буде також відноситися до сімейства кросоверів, при цьому запас ходу на одній заправці воднем досягне 800 км.
У міру розширення заправної інфраструктури Hyundai продовжить збільшувати свою мережу розповсюдження транспорту на паливних елементах. Очікується, що новий водневий автомобіль за чотири планованих року виробництва розійдеться в кількості не менше 10-15 тисяч примірників.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас