Сканер відбитків пальців буде в 2 млрд смартфонів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Сканер відбитків пальців буде в 2 млрд смартфонів

Технології&Авто
329
Експерти дослідницької компанії ABI Research прогнозують, що до 2021 року світовий ринок біометрії досягне понад $30 млрд.
Розвиток біометричних технологій стимулюватиме зростання ринку споживчої електроніки, зокрема смартфонів. Вже сьогодні виробники цих гаджетів впроваджують у них сенсори відбитків пальців. А через 5 років кількість телефонів зі сканером досягне 2 млрд.
«Споживачі все частіше довіряють біометричній аутентифікації, сподіваючись отримати безпеку, зручність і персоналізацію», — говорить Дімітріос Павлакіс, аналітик компанії ABI Research.
На сьогоднішній день на ринку біометрії домінують Північна Америка і Азіатсько-Тихоокеанський регіон. Втім, експерти очікують, що Латинська Америка і Близький Схід можуть також досягти успіху в реалізації біометричних рішень.
Компанії, які зацікавлені у біометричних технологіях, ведуть агресивну політику на ринку. Крім смартфонів вони намагаються впровадити сканери відбитків у різні USB-пристрої і платіжні картки. Крім відбитків пальців для ідентифікації власників смартфонів використовують райдужну оболонку і розпізнавання облич.
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас