Western Union запускає грошові перекази на Кубу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Western Union запускає грошові перекази на Кубу

Фінтех і Картки
190
Компанія Western Union оголосила про запуск послуг з переказу грошей з усього світу на Кубу, що вперше дозволить кубинцям і громадянам інших країн відправляти грошові перекази своїм друзям і родичам на острів. Компанія очікує активізації послуг в другому кварталі 2016 року.
“В якості першої американської компанії, яка запускає переказ грошових коштів на Кубу, ми вітаємо регуляторні та політичні зміни, введені в дію урядом США, які дозволяють нам пропонувати ці послуги», – зазначив Одилон Алмейда, президент Western Union в Північній і Південній Америці та Європейському Союзі.
На думку Алмейди, запуск послуги грошових переказів на Кубу забезпечить життєво важливу можливість для підвищення рівня життя кубинського народу, сприятиме економії грошей і, в кінцевому підсумку, зростання інвестицій в малий бізнес.
Нагадаємо, в неділю почав свій дводенний візит на Кубу президент США Барак Обама. Подія вже названо історичним, адже це перший візит чинного глави Білого дому в сусідню державу з 1928 року. Президента США супроводжують директора деяких великих фінансових і технологічних компаній, наприклад, директор PayPal Ден Шульман. Про це він повідомив в блозі компанії.
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас