"Терра Фуд" відхрестилася від покупки заводу в Латвії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Терра Фуд" відхрестилася від покупки заводу в Латвії

Фондовий ринок
372
Група компаній “Терра Фуд”, великий виробник молочної продукції, офіційно спростовує причетність до латвійського молокопереробного підприємства Latvian Dairy.
Про це йдеться в повідомленні компанії.
“Офіційно повідомляємо: на сьогодні ТОВ “Терра Фуд” не має відношення до заводу SIA“Latvian Dairy”. ТОВ “Терра Фуд” не проводило операції з придбання заводу DK Daugava у компанії “Гоголь-моголь”, – йдеться в заяві.
Раніше латвійське видання Delfi повідомило, що підприємство Latvian Dairy почало працювати на колишньому заводі DK Daugava в Серені Яунелгавської волості, виготовляючи сири на експорт.
Повідомлялося, що Latvian Dairy є дочірнім підприємством української компанії Terra Food, яка в жовтні 2015 року купила молокопереробний завод DK Daugava у російського підприємства “Гоголь-моголь”.
“Терра Фуд” заявляє, що ця інформація не відповідає дійсності.
ГК “Терра Фуд”, заснована в 1999 році, є одним з найбільших в Україні виробничо-торгових холдингів, який включає три напрямки бізнесу – молочний, м’ясний і агропромисловий.
Виробничі потужності молокопереробних підприємств холдингу становлять: 43 тис. тонн сиру, 113,6 тис. тонн вершкового та вершково-рослинного масла, а також 120 тис. тонн продукції з незбираного молока в рік.
Компанія реалізує молочну продукцію під ТМ Premialle, “Біла лінія”, “Тульчинка”, “ФЕРМА”, “Вапнярка”.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас