Samsung Pay розвивається швидше, ніж Apple Pay — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Samsung Pay розвивається швидше, ніж Apple Pay

Фінтех і Картки
617
У гонці мобільних платежів компанії Apple і Google зіткнулися з амбіційним суперником в особі Samsung Electronics Co.
В даний час південнокорейський гігант обробляє транзакції на суму понад $500 млн. При цьому кількість користувачів Samsung Pay налічує 5 млн осіб.
І хоча Apple Pay щомісяця використовує 12 млн осіб, кількість користувачів Samsung Pay зростає швидше, ніж свого часу у платіжного сервісу «яблучної» компанії. Крім того, варто також враховувати той факт, що Apple Pay з’явився на ринку раніше від усіх.
Samsung Pay вийшов на ринок півроку тому, а сервіс Apple став доступний в жовтні 2014 року. Також у вересні минулого року компанія Google представила свій сервіс мобільних платежів Android Pay, яким в даний час користуються приблизно 5 млн осіб.
Варто зазначити, що в даний час Samsung Pay підтримують тільки флагманські моделі смартфонів компанії Samsung, яких продається менше, ніж iPhone.
В цьому році Samsung Pay з’явиться ще в 7 країнах. Поки він доступний тільки жителям Південної Кореї і США. У березні цей сервіс буде запущено в Китаї. Крім того, нещодавно з’явилася інформація про те, що компанія Samsung планує запустити платіжну систему Samsung Pay в Росії в середині 2016 року.
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас