Uber в Україні - "зрада чи перемога": Чого вимагають таксисти — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Uber в Україні - "зрада чи перемога": Чого вимагають таксисти

Технології&Авто
3656
Ніхто б не виступав проти системи Uber, якби в Україні були б прийняті необхідні закони, які б зробили ринок приватного перевезення прозорим.
Про це заявив глава профспілки таксистів України Василь Попик.
“Ми не виступаємо проти сервісу Uber, таких додатків в Україні достатньо. Не проблема в самому додатку, а проблема в тому, яким чином і коли це робиться”, – заявив Попик. За його словами, обурення у таксистів викликає і той факт, що влада навіть не порадилася з учасниками ринку.
Як підкреслив Попик, таксисти неодноразово піднімали питання про те, що ринок легального приватного перевезення в Україні не врегульовано, практично відсутній, тому в таких умовах не можна заводити в країну подібний сервіс. “Коли на ринку беззаконня, і ми про це постійно говоримо, не потрібно в країну заводити сервіс, який не вносить ясність в цей ринок”, – сказав Попик.
Противники системи Uber заявляють, що сервіс дає роботу приватникам, які не мають права на цю діяльність. Якщо раніше таксистам доводилося конкурувати з іншими службами таксі, то після того, як на ринку з’явиться Uber, таксистом зможе стати будь-хто.
Прихильники системи стверджують, що Uber допоможе знизити ціни на таксі і створити здорову конкуренцію. Програму необхідно просто завантажити на свій телефон, підключити до неї банківську карту.
За матеріалами:
Обозреватель
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас