Яценюк розповів, як пройшла реформа армії в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Яценюк розповів, як пройшла реформа армії в Україні

Казна та Політика
527
Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк під час звіту у Верховній Раді розповів про реформування української армії.
За його словами, в рамках реформи армія однією з перших перейшла на електронні закупівлі і завдяки цьому в 2015 році було зекономлено 200 млн грн.
Яценюк заявив, що “уряд виконує свою соціальну функцію щодо своїх військовослужбовців”. Так, статус учасників бойових дій на Донбасі отримали 160 тисяч солдатів.
“Разом з нашими партнерами по НАТО ми створили 6 трастових фондів, які проводять реформи в кожному окремому секторі національної безпеки і оборони: починаючи з тренування і обмундирування українських військовослужбовців і закінчуючи новою модерною логістикою. Завдання уряду і країни полягає в тому, щоб збройні сили України фактично стали членами НАТО. Це означає, що всі стандарти, які впроваджені в українських збройних силах, повинні відповідати стандартам Північно-Атлантичного альянсу “, – додав Яценюк.
Нагадаємо, серед основних завдань Кабміну на минулий рік Яценюк назвав: фінансову і економічну стабілізацію, питання національної безпеки і оборони, блок покрокових реформ у всіх секторах економіки.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас