Пасажирів швидкісних поїздів буде годувати "Вог Рітейл" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Пасажирів швидкісних поїздів буде годувати "Вог Рітейл"

Фондовий ринок
1921
Українська залізнична швидкісна компанія вибрала компанію, яка буде надавати пасажирам харчування в поїздах класів “Інтерсіті” та “Інтерсіті +”. Як повідомляє прес-служба УЗ, переможцем конкурсу стало ТОВ “Вог Рітейл”.
Як запевняють в “Укрзалізниці”, у цій компанії була найкраща цінова пропозиція з урахуванням встановлених критеріїв (якість, асортимент, культура обслуговування, наявність виробничих приміщень та матеріально-технічної бази).
У новому конкурсі з відбору оператора харчування в швидкісних поїздах брали участь 11 компаній. “Вог Рітейл” випередила ПП “Сембі”, ТОВ “Юкрейн Фесіліті Менеджмент Груп”, “Стиль Тревел”, “Венеція – Ком”, “Укрклінсервіс”, ПП “Тіді ЛТД”, ТОВ “Холідей Сервіс Інтернешнл”, “Прогрес-Фактор”, “Столична інноваційна компанія “і торговий дім “Робікон”.
У сфері відповідальності переможця конкурсу виявляться 10 швидкісних поїздів Hyundai Rotem в дев’ятивагонній комплектації, 2 двосистемних швидкісних електропоїзди (ЕКР) ПАТ “Крюківський вагонобудівний завод” (поїзда Тарпан – Delo.UA), і 10 вагонів локомотивної тяги ПАТ “Крюківський вагонобудівний завод”.
Нагадаємо, що влітку 2015 року УЗШК проводила подібний конкурс, переможцем якого стала компанія “Козирна карта”. Однак переможець так і не приступив до виконання своїх обов’язків. У компанії не надали коментар про причини відмови. При цьому існував на той момент партнер пообіцяв знизити вартість послуг харчування в швидкісних поїздах. “З 16 жовтня була знижена вартість продуктів харчування в швидкісних поїздах” Інтерсіті + “і” Інтерсіті “на 10%, а з 1 листопада року планується зниження ще на 10%”, – зазначалося тоді в повідомленні УЗШК.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас