"Дельта Банк" оприлюднив дані про вклади невістки Гонтаревої — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Дельта Банк" оприлюднив дані про вклади невістки Гонтаревої

Кредит&Депозит
9928
Дельта Банк, що ліквідується, спростовує виведення невісткою голови Національного банку Валерії Олексіївни Гонтаревої Валерією Владиславівною Гонтаревою 12,5 млн гривень до введення тимчасової адміністрації.
Про це йдеться в повідомленні Дельта Банку.
До ліквідатору банку звернулася Валерія Владиславівна Гонтарева з пропозицією оприлюднити інформацію про її фінансові кошти, які були розміщені в цьому банку.
Станом на 3 березня 2014 (за рік до введення тимчасової адміністрації в банк) на ім’я невістки глави НБУ було відкрито 5 банківських рахунків в національній та іноземній валютах (в тому числі 4 поточні рахунки і 1 депозитний рахунок).
Загальна сума коштів, що надійшла на зазначені рахунки Гонтаревої В.В. після відкриття рахунків, склала 406 тис. гривень.
Станом на 3 березня 2015 року (день введення тимчасової адміністрації в Дельта Банк) залишок коштів на рахунках Гонтаревої В.В. склав 169,9 тис. гривень.
Таким чином, розмір належної невістці глави НБУ суми гарантованого відшкодування за вкладами в Дельта Банку склав 169,9 тис. гривень.
Раніше в ЗМІ була оприлюднена інформація, що невістка Гонтаревої зняла в банку 12,5 млн гривень до введення тимчасової адміністрації в банк, тоді як фактично протягом року в період з березня 2014 по березень 2015 було знято 236 тис. гривень.
Нагадаємо, в березні Гонтарева заявила, що у її старшого сина Антона є внесок в неплатоспроможному Дельта Банку в розмірі 800 тис. гривень.
Після цього в ЗМІ з’явилася інформація, що син Гонтаревої зняв гроші зі свого депозиту в Дельта Банку в лютому – перед введенням в банк тимчасової адміністрації.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас