Створено "розумну" охоронну систему для рюкзаків (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Створено "розумну" охоронну систему для рюкзаків (відео)

Технології&Авто
1570
Молодий винахідник Ендрю Лентц створив “розумну” охоронну систему для рюкзаків Serenity. Маленький девайс, який нагадує одночасно “флешку” або мініатюрний замок для воріт, сумісний з більшістю сучасних смартфонів. Його завданням є надсилання сповіщень про стан рюкзака: чи закритий він, його точне місце розташування, а також чи не забув власник взяти його з собою, що трапляється не так рідко, як може здатися.
Крім того, Serenity розпізнає господаря і негайно б’є тривогу, якщо рюкзак був відкритий або взятий кимось без відома власника.
Творець Serenity пояснює доцільність ідеї так:
“У всіх є вибір: замикати свої речі на замок або параноїдально не відривати від них очей. Наші рюкзаки і сумки дозволяють нам брати з собою всі важливі необхідні речі, однак постійно стежити за сумкою – це дуже неприємне відчуття. Та й відверто кажучи, сторожовий пес з людини нікудишній. З Serenity вашій сумці буде забезпечено такий захист, на яку людина банально нездатна. А, і ви більше ніколи і ніде її не втратите. Щоб вам не довелося шукати сумку ПІСЛЯ її втрати, Serenity висилає на ваш смартфон або переносний пристрій оповіщення про те, що ви забули сумку, а також про те, де ви її залишили. Serenity позбавить вас від необхідності “стежити” за речами і зробить це за вас”.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас