Економічний подкаст 92. Роман Шпек: Співпраця з МВФ - і реформи, і кредити — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
БІЗНЕС

Економічний подкаст 92. Роман Шпек: Співпраця з МВФ - і реформи, і кредити

1197
У новому економічному подкасті ведучі Юлія і Станіслав спільно з запрошеним гостем Головою Ради Незалежної Асоціації Банків України Романом Шпеком обговорили фактори, які впливають на курс валюти, а також співпрацю України з Міжнародним Валютним Фондом.
Роман Шпек зазначив, що уряду необхідно вести більш ефективну комунікаційну політику, доносити до учасників ринку інформацію про позитивні зміни. Однією з хороших новин останнього часу можна вважати зниження дефіциту НАК Нафтогаз і зменшення попиту на валюту з боку цієї компанії.
Курс валюти в Україні продовжуватиме залежати від цін на міжнародних сировинних ринках і від здатності уряду України залучити в країну приватні інвестиції.
Роман Шпек детально відповів на запитання про перспективи і умови співпраці України з МВФ. На думку Романа Шпека, у програмі співробітництва із фондом головним є забезпечення проведення реформ з боку України, а не обсяг отриманих кредитів.
У завершенні головної теми ефіру ведучі та гість порушили питання що стосуються банківської системи України, зокрема стратегію розвитку державних банків.
Хронометраж: 1:15:50
Новини – 2:28
Головна тема -08: 51
Від зарплати до зарплати -01: 13: 24
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас