PayPal використовує штучний інтелект — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

PayPal використовує штучний інтелект

Фінтех і Картки
928
Збитки від платіжного шахрайства в PayPal нижче, ніж у середньому по галузі. Платіжний гігант запобігає ризикованим транзакціям за допомогою штучного інтелекту.
Для PayPal основним сигналом шахрайства є доступ до аккаунту американця з Великобританії, Китаю, або якої іншої країни. Тим не менше, не всі такі транзакції є нелегальними. Система безпеки PayPal завдяки штучному інтелекту здатна безпомилково визначати небезпеку.
Алгоритм дозволяє оцінити історію покупок користувача за останні 16 років в режимі реального часу, а також звірити транзакцію з ймовірними схемами шахрайства в базі даних.
«Ми зараз оперуємо тисячами таких моделей. Відразу після запуску системи в 2013 році, в наявність було всього кілька сотень схем шахрайства », – зазначив Ван Хуей, директор з глобальних ризиків.
В результаті, в даний час PayPal може відрізнити компанію друзів, які купують разом квитки на концерт, від шахрая, який робить те ж саме, але з крадених акаунтів. Зафіксувати неправомірну угоду вдається менш ніж за секунду.
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас