Hyundai отримав патент на складаний міський автомобіль — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Hyundai отримав патент на складаний міський автомобіль

Технології&Авто
967
Управління США з патентів і торгових марок(USPTO) видало компанії Hyundai патент на транспортний засіб зі складною конструкцією (Folding unit for foldable vehicle).
У документі мова йде про невеликий міський автомобіль. За задумом Hyundai, у такої машини передня і задня частини зможуть зрушуватися в напрямку одна одної завдяки спеціальній конструкції підлоги. Це дозволить вкорочувати колісну базу, скажімо, під час паркування в умовах обмеженого простору.
Більш того, в патенті говориться, що при складанні автомобіля дах може бути опущений вниз і захований усередині салону і багажного відділення. У цьому випадку задня частина кузова займе місце даху.
Потрібно відзначити, що Hyundai – далеко не перша компанія, що вивчає можливість випуску міських автомобілів зі складною конструкцією. Свого часу подібну концепцію запропонували співробітники Массачусетського технологічного інституту, пізніше одна за одною стали з’являтися численні авторські версії від різних команд, наприклад, Hiriko Driving Mobility. Чи планує Hyundai втілити свою розробку в життя, на жаль, не повідомляється.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас