Sharp отримає $ 3 млрд для виходу з кризи, - ЗМІ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Sharp отримає $ 3 млрд для виходу з кризи, - ЗМІ

Фондовий ринок
368
ЗМІ стало відомо про чергову велику фінансову підтримку Sharp. Компанія може отримати близько $ 3 млрд для виходу з кризи.
Як повідомляє агентство Reuters з посиланням на знайомі з ситуацією джерела, цього тижня Sharp завершить створення плану реструктуризації, який передбачає отримання інвестицій більш ніж в 200 млрд ієн ($ 1,7 млрд) від японського державного фонду Network Corporation of Japan (INCJ) і перетворення банками Bank of Tokyo-Mitsubishi UFJ і Mizuho Bank боргів в 150 млрд ієн ($ 1,3 млрд) у привілейовані акції. Про таку фінансову допомогу першим написало видання Nikkei в понеділок, 11 січня.
За даними Reuters, INCJ хоче інвестувати в Sharp в обмін на її дисплейний підрозділ, який згодом планується об’єднати з виробником екранів Japan Display, більшість акцій якого належить фонду.
Раніше в ЗМІ також проходила інформація про те, що тайванський контрактний виробник електроніки Foxconn, корпорація Samsung Electronics і приватна інвестиційна фірма KKR можуть вкласти в Sharp.
У самій японській компанії лише говорять, що переговори по дисплейному бізнесу ведуться з низкою компаній, проте ніяких остаточних рішень поки не прийнято.
За матеріалами:
reuters.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас