У США назвали неприйнятним план Volkswagen з відкликання автомобілів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У США назвали неприйнятним план Volkswagen з відкликання автомобілів

Світ
935
Американські відомства з охорони навколишнього середовища назвали неприйнятним план з відкликання автомобілів, який надав Volkswagen.
Каліфорнійська рада з повітряних ресурсів (CARB) у вівторок, 12 січня, відхилила пропозицію концерну Volkswagen (VW) з відкликання автомобілів з дизельними двигунами, оснащеними програмним забезпеченням для приховування обсяги викидів в атмосферу. Федеральне агентство з охорони навколишнього середовища (EPA), назвало пропозицію такою, яку не можна прийняти.
Як зазначили в CARB, пропозиціями VW, представлені в листопаді, “не вистачає інформації для технічної оцінки”. EPA, яке ще не набуло офіційних пропозицій від VW, підтримало висновки каліфорнійського відомства. “VW не надав прийнятного плану відкликання для приведення автомобілів у відповідність зі стандартами та зменшення викидів”, – стверджують в охороні навколишнього середовища.
У середу, 13 січня, глава концерну VW Маттіас Мюллер повинен зустрітися у Вашингтоні з керівництвом з охорони навколишнього середовища і обговорити плани компанії про відкликання 600 000 автомобілів у США, обладнаних програмним забезпеченням, яке дозволяє приховувати реальну кількість викидів в атмосферу. У США автогігантові загрожують десятки мільярдів штрафів за “дизельний скандал”.
За матеріалами:
Deutsche Welle
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас