Державний банк отримав сертифікат PCI DSS — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Державний банк отримав сертифікат PCI DSS

Кредит&Депозит
1167
Укрексімбанк успішно пройшов аудит і отримав сертифікат PCI DSS версії 3.1.
Відповідність стандарту PCI DSS підтверджує високий рівень захисту конфіденційної інформації користувачів платіжних карт як Укрексімбанку, так і 10 банків-партнерів, які користуються послугами процесингового центру державної фінустанови.
Комплексну перевірку інформаційної безпеки платіжних карт і клієнтських даних, проводила міжнародна компанія Sysnet Global Solutions (Ірландія). У співпраці з цією компанією Укрексімбанк першим з системних банків України в 2009 році отримав сертифікат відповідності PCI DSS і регулярно його підтверджує.
Cтарший консультант з інформаційної безпеки компанії Sysnet Global Solutions, Олег Аксененко під час вручення сертифікату керівництву Укрексімбанку, зазначив, що зараз вимоги стандарту стали ще більш жорсткими. Тим не менш, банку вдалося довести свою компетентність в питаннях безпеки.
Нагадаємо, PCI DSS – спеціальний комплексний стандарт, який містить 12 розділів з вимогами до інформаційної та фізичної безпеки банку і є однаковим для банків у всьому світі. Він погоджений і впроваджений міжнародними платіжними системами Visa International, MasterCard Worldwide, American Express, JCB, Discover і Diner’s Club з метою зниження ризиків витоку інформації про платіжні картки та зменшення можливих збитків усіх учасників ринку.
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас