В Азербайджані з'явиться нова мобільна платіжна система — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Азербайджані з'явиться нова мобільна платіжна система

Фінтех і Картки
470
У лютому 2016 року в Азербайджані буде запущена мобільна платіжна система AzerPay.
Нова мобільна платіжна система AzerPay буде тестуватися протягом січня цього року. Очікується, що платіжне рішення дозволить здійснювати безконтактні платежі, грошові перекази, операції в POS-терміналах.
Крім того, користувачі AzerPay зможуть оплачувати комунальні послуги, здійснювати дистанційні платежі (оплата різних замовлень товарів і послуг, наприклад, квитків у кінотеатри), подавати заявки на отримання кредиту в низці локальних банків, а також погашати кредити.
Незабаром також планується надати можливість приватним підприємцям реєструвати ІПН (ідентифікаційний номер платника податку) для використання мобільного телефону у якості засобу прийому платежів, тобто використовувати свій смартфон як mPOS-термінал. AzerPay дозволить приймати платежі, пов’язані з комерційною діяльністю, та автоматично проводити оплату податків.
До кінця 2017 року нова мобільна платіжна система планує вихід на ринок СНД. При цьому з початку запуску платіжного рішення користувачі AzerPay зможуть користуватися всіма послугами, перебуваючи в роумінгу за кордоном.
Варто зазначити, що AzerPay пропонує кілька рівнів захисту, включаючи номер мобільного оператора, абонентський код, PIN-код, а також комбіновані способи обміну даними, необхідні для авторизації будь-якої операції.
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас