На реконструкцію Шулявського шляхопроводу в Києві виділили 300 мільйонів гривень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На реконструкцію Шулявського шляхопроводу в Києві виділили 300 мільйонів гривень

Казна та Політика
2769
На проект реконструкції Шулявського шляхопроводу виділяється 300 млн гривень. Про це повідомив головний спеціаліст Департаменту містобудування та архітектури КМДА Віктор Петрук.
До реалізації проекту столичні автодорожні служби планують приступити в 2016 році.
Петрук зазначив, що проектна документація реконструкції шляхопроводу передбачає близько 20 етапів. А гарною новиною з цього для автомобілістів є те, що на жодному з етапів не будуть перекриватися проспект Перемоги, а також прилеглі до шляхопроводу вулиці.
“Розроблено план реконструкції, який складається з 20 етапів. На жодному з них не буде перекритий проспект Перемоги, вулиці Вадима Гетьмана і Довженко”, – сказав Петрук.
Головний спеціаліст профільного департаменту також уточнив, що на місці Шулявського шляхопроводу буде побудована трирівнева транспортна розв’язка з виїмкою у бік проспекту Перемоги. Буде також естакада убік вулиць Гетьмана і Довженко, і саморегулюється розподіляє транспортне кільце в існуючому рівні проспекту Перемоги.
“Також в окремому рівні буде повністю ізольований рух пішоходів. Плануємо також облаштувати велосипедні доріжки”, – розповів про плани Віктор Петрук.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас