LG Display створила гнучкий 18-дюймовий OLED-дисплей, який можна скрутити в трубочку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

LG Display створила гнучкий 18-дюймовий OLED-дисплей, який можна скрутити в трубочку

Технології&Авто
641
Компанія LG Display створила прототип згортати в трубочку дисплея діагоналлю 18 дюймів, який покажуть на прийдешній виставці CES 2016.
Розробка є результатом триваючих робіт LG над гнучкими, що згортаються і зігнутими дисплеями типу OLED. На торішній CES компанія LG Display показувала експериментальну версію технології, але тоді презентація проходила за зачиненими дверима. Схоже, що цього року LG Display готова показати всьому світу свою нову розробку.
У минулому аналогічні концептуальні дисплеї показували інші імениті компанії, серед яких Sony, Samsung і Sharp, так що тут не йдеться про щось принципово новому. Втім, розробка самої технології говорить про те, що в цих футуристичних дисплеях компанія LG бачить відправну точку для виділення своїх смартфонів, планшетів і телевізорів. Плани LG відносно застосування вигнутих дисплеїв не обмежуються ринком мобільних пристроїв і телевізорів. Південнокорейський гігант серйозно розглядає можливість використання подібних дисплеїв в салонах автомобілів. Відвідувачі виставки зможуть побачити такий дисплей діагоналлю 25 дюймів в демонстраційному залі в автомобільному секторі Auto Zone.
Більш детально поглянути на нові, що згортаються, дисплеї і тонкий як папір 55-дюймовий телевізор від LG можна буде вже через кілька днів.
За матеріалами:
The Verge
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас