Мінфін не стане різко підвищувати податки для IT-індустрії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мінфін не стане різко підвищувати податки для IT-індустрії

Казна та Політика
3607
Міністерство фінансів після детального обговорення та узгодження пропозицій ІТ-сектора підтвердило їх внесення в проект нового Податкового кодексу України, а також відмову від різкого підвищення податків для IT-індустрії.
Про це повідомляє прес-служба Європейської бізнес асоціації.
“Питання, на якому сьогодні зосереджено основну увагу, стосується поступового і послідовного підвищення єдиного податку для підприємців третьої групи, а не різкого збільшення оподаткування. Попередньо ми вже відпрацювали пропозиції галузі з Оленою Макєєвої в рамках індустріальних робочих груп з податкової реформи. З боку інвесторів і замовників є певна стурбованість щодо ризиків, які несе можлива зміна фіскальних правил, включаючи різке збільшення ставки єдиного податку. Однак сьогодні всі сторони діалогу продемонстрували готовність до прийняття збалансованих рішень щодо сприяння подальшому розвитку ІТ-галузі “, – зазначив координатор профільного комітету ЕВА Костянтин Васюк.
Міністр фінансів Наталія Яресько, у свою чергу, заявила про необхідність всебічної підтримки IT-індустрії на державному рівні.
За матеріалами:
Фінансовий клуб
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас