Кличко говорить про створення резервного фонду квартир — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кличко говорить про створення резервного фонду квартир

Нерухомість
781
Мер Києва Віталій Кличко заявив, що інформація від експертів, щодо зсуву на Червонозоряному проспекті буде вже ввечері і тоді ж буде прийнято рішення по дому неподалік зсуву.
Про це повідомляє прес-служба мера Києва Віталія Кличка.
“Сьогодні вночі на Червонозоряному проспекті стався зсув, внаслідок чого впала підпірна стінка житлового будинку. Комунальні та аварійні служби терміново виїхали на місце. Жителів 38 квартир ми відселяємо зараз в гуртожитки та готелі. Сьогодні ввечері ми отримаємо чітку інформацію від експертів, які зараз обстежують будинок . І тоді будемо вирішувати, чи можемо ми ремонтувати будинок, придатний він до подальшої експлуатації. Увечері буде засідання штабу з цього питання “, – підкреслив Кличко.
Мер також заявив, що в столиці повинен бути резерв житлового фонду.
“Зараз ми людей розселяємо. Але в Києві повинен бути резервний житловий фонд на випадок надзвичайних ситуацій. Нам потрібно створити такий фонд, як це було раніше”, – підкреслив Кличко.
Нагадаємо, що в ніч на вівторок в Києві на Червонозоряному проспекті, 14 стався зсув поблизу житлового будинку. Тимчасового відселення вимагає 38 квартир багатоповерхівки, де живуть 83 особи (з них 17 дітей та 2 пенсіонерів), жертв в результаті надзвичайної ситуації немає.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас