Samsung патентує ряд цікавих концептуальних смартфонів, які можна згинати і згортати в трубочку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Samsung патентує ряд цікавих концептуальних смартфонів, які можна згинати і згортати в трубочку

Технології&Авто
396
Компанія Samsung продовжує розвивати тему смартфонів майбутнього незвичайних форм-факторів з екранами, які гнуться всілякими способами. Правда, поки тільки на папері.
Чергова патентна заявка, подана в американське патентне відомство компанією Samsung раніше в цьому місяці, проливає світло на ряд витончених концептів, проектів та ідей південнокорейського гіганта. У заявці описується декілька незвичайних дизайнів смартфона з рядом нових можливостей.
Компанія Samsung відзначає, що в пристрої можуть використовувати як гнучкий дисплей, виготовлений за технологією OLED, так і гнучку РК-панель, в якій скляна підкладка замінена пластиковою плівкою.
Натискання кнопки на бічній стороні екрану смартфона, згорнутого в трубочку, призведе до його розгортання та запуску конкретного додатка
Заявка на патент була подана в патентне відомство США в травні 2015 року, але опублікована тільки зараз. До цього вона була подана в патентне відомство Південної Кореї – ще в 2014 році.
Як скоро ці та інші подібні розробки знайдуть застосування, і чи знайдуть взагалі, в серійних пристроях Samsung – невідомо.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас