Volvo запустила сервіс доставки покупок в автомобілі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Volvo запустила сервіс доставки покупок в автомобілі

Світ
347
Компанія Volvo приурочила до наступаючого сезону передноворічних розпродажів запуск сервісу In-car Delivery, що дозволяє замовляти доставку покупок безпосередньо в припаркований автомобіль.
У проекті, крім Volvo, беруть участь ряд партнерів – PostNord, Lekmer.com і Mat.se. Поки система діє тільки на території Гетеборга (місто на південному заході Швеції), але в перспективі територію доступності послуги планується розширювати.
Для того щоб оформити доставку покупки в автомобіль, потрібно зробити замовлення через Інтернет (у магазині партнера Volvo) і вибрати опцію In-car Delivery. Після цього кур’єр зможе відшукати потрібний автомобіль на тій чи іншій стоянці по GPS-координатах і скористатися одноразовим цифровим ключем для отримання доступу в багажне відділення. Після доставки посилки автомобіль буде знову поставлений на охорону.
Важливо відзначити, що відстежувати GPS-координати машини клієнта кур’єри зможуть тільки в день доставки. Скористатися одноразовим цифровим ключем для запуску двигуна не вдасться. Сервіс доступний передплатникам системи Volvo On Call.
Передбачається, що нова служба дозволить власникам автомобілів Volvo економити час на відвідуванні звичайних магазинів і дасть їм можливість отримувати замовлення в будь-який зручний час і в будь-якому зручному місці – скажімо, протягом робочого на стоянці біля офісу.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас