Біометричні татуювання стануть новим видом техно-аксесуарів (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Біометричні татуювання стануть новим видом техно-аксесуарів (відео)

Технології&Авто
2941
Стартап Chaotic Moon, на рахунку якого кілька ігор для віртуальної реальності, представив власну розробку під назвою Tech Tats.
По суті, це біоелектрична мікросхема, яка наноситься на шкіру, проте замість декоративної функції має зовсім інші цілі: як розповів CEO компанії Бен Ламм в інтерв’ю, схема включає мікроконтроллер і LED-індикатори, і по суті є чимось на зразок фітнес-трекера, тільки призначеним для більш тривалого носіння. Tech Tats вміє розпізнавати стан стресу, вимірювати температуру тіла, кров’яний тиск і частоту серцевих скорочень.
Потенційно Tech Tats має безліч нерозкритих функцій: при наявності автономного джерела живлення і GPS-модуля батьки могли б відстежувати місце розташування дитини без смартфона. Крім того, подібні мітки можуть виконувати роль електронного гаманця для роботи в системі типу Apple Pay або Samsung Pay. Ламм також вірить у придатність Tech Tats для використання у військових цілях.
На жаль, в даний час компанія має в своєму розпорядженні лише високотехнологічний прототип, проте з кожним роком ми стаємо все ближче до появи нового виду девайсів для нашого тіла.
За матеріалами:
Engadget
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас