«Київстар» запустив інтернет-ТБ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

«Київстар» запустив інтернет-ТБ

Технології&Авто
2033
Мобільний оператор «Київстар» запустив послугу інтернет-телебачення, яку він буде продавати абонентам своєї інтернет-мережі. Правда, якщо раніше оператор планував запустити власну IPTV-послугу (Нацрада з ТБ не давала для неї ліцензії), то тепер компанія буде продавати інтернет-телебачення від провайдера супутникового і цифрового ТБ Viasat.
Абонентам обіцяють телебачення і відео за запитом на чотирьох пристроях. Сервіс зараз доступний в 100 населених пунктах країни, де є FTTB-мережа «Київстару». До того, як запустити послугу офіційно, її тестували в Кривому Розі і Житомирі – там послугу підключили кілька сотень абонентів.
Послуга називається «Домашнє ТБ», це – можливість в кабельній інтернет-мережі дивитися ефірні канали та відеоконтент за запитом на декількох пристроях (наприклад, на телевізорі, комп’ютері, смартфоні і планшеті).
Абонентам пропонують чотири тарифних плани, вони коштують від 29 до 169 грн на місяць, в залежності від кількості телеканалів, доступ до яких надає Viasat. Це – від 70 до 130 каналів, включаючи міжнародні телеканали в HD-якості.
За матеріалами:
Ain.Ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас