Зі смартфонів LG можна буде здійснювати платежі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Зі смартфонів LG можна буде здійснювати платежі

Фінтех і Картки
181
Чутки підтвердилися: LG офіційно заявила про вихід на ринок мобільних платежів. Компанія приєднається до ряду виробників смартфонів, які вже впровадили в свої пристрої платіжні функції (Apple Pay, Android Pay, Samsung Pay).
Назва платіжного сервісу південнокорейського виробника не буде відрізнятися оригінальністю. Спочатку компанія планувала назвати фінансову послугу GPay і навіть подала заявку на реєстрацію торгового знаку в Відомство з патентів і товарних знаків США.
Однак плани змінилися, і послуга отримала назву LG Pay.
Спочатку платіжний сервіс буде доступний тільки на території Південної Кореї. Компанія LG анонсувала запуск сервісу на Facebook, додавши, що вже уклала угоди з двома фінансовими установами країни.
Поки в компанії не готові назвати терміни міжнародного запуску, а також принцип роботи системи оплати з мобільного. Ця інформація буде доступна через кілька тижнів.
Не дивно, що LG вирішив приєднатися до тренду мобільних платежів. З кожної мобільної транзакції виробники отримують певний відсоток комісії.
Експерти стверджують, що LG Pay чекає успіх на місцевому ринку, проте в глобальному масштабі сервісу буде складно витримати конкуренцію з платіжними рішеннями Apple і Samsung. Про переваги перед суперниками можна буде судити точніше після того, як LG опублікує технічні особливості свого сервісу.
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас