Українські активісти створили перший у світі благодійний eBay — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Українські активісти створили перший у світі благодійний eBay

Фінтех і Картки
663
На цьому тижні в Києві було представлено першу в світі торговельну платформу з 100% благодійним фактором під назвою “Мурахи”.
На онлайн-майданчику будь-який бажаючий зможе продати те, що йому вже не потрібно, а інший – придбати собі те, чого він потребує. Всі виручені гроші автоматично підуть на соціальні потреби.
Як розповіли творці проекту, ідея полягає в тому, що у кожного з нас в шафах і прикомірках зберігаються цінні речі, які втратили цінність для нас, але ще не втратили актуальність для іншого. Це може бути персональна електроніка, мобільні пристрої, побутова техніка, спортивне обладнання, одяг, взуття, аксесуари, книги та інше. Платформа “Мурахи” надає можливість не тільки вивільнити місце на полиці, але і за допомогою виручених коштів врятувати комусь життя.
Користувачам пропонується сфотографувати свої пожертви, запропонувати їх до продажу на сайті murahy.com і вибрати напрямок пожертвування своїх коштів. Це можуть бути військові, поранені, біженці, хворі діти або кинуті тварини. Потім потрібно почекати, поки знайдеться покупець, і відправити йому товар через найближче відділення Нової пошти. Після того, як покупець отримує товар, перевіряє його на відповідність і розплачується, гроші автоматично потрапляють до фонду обраного продавцем напрямку.
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас