Qip допоможе зібрати статистику про гравця в теніс — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Qip допоможе зібрати статистику про гравця в теніс

Технології&Авто
170
Виробники мобільної електроніки не перший рік звертають увагу на спортсменів усіх мастей, випускаючи корисні пристрої для бігунів, плавців і навіть гравців у гольф.
Цікаво, що для гравців у теніс теж існують різні смарт-аксесуари, які за вартістю можуть посперечатися навіть зі смартфонами.
Наприклад, Sony Smart Tennis Sensor обійдеться гравцеві в $ 200. Тим часом на Indiegogo завершився збір коштів та готується до відправки перший покупцям Qlipp – мініатюрний аксесуар, який кріпиться до ракетці і збирає статистику про спортивні досягнення гравця і особливостях володіння ракеткою.
Qlipp є універсальним девайсом і може бути прикріплений до будь ракетці для тенісу. Він синхронізується зі смартфонами на iOS і Android по Bluetooth і передає інформацію в режимі реального часу.
Час автономної роботи Qlipp становить 4:00 при температурі повітря 25 °С, а деградація батареї починається після 500 циклів перезарядки. Час поповнення заряду становить 1,5 години. Важить Qlipp 8 грамів, розміри корпусу складають 29,55 х 25,66 х 14,74 мм. Аксесуар працює з iPhone 4S або новіше, iPad 3 або mini і новіше, а також з Android-смартфонами на базі Android 4.3 і вище.
Qlipp показує силу удару, швидкість польоту, обертання м’яча, оптимальну зону удару і ряд інших параметрів. Крім того, смартфон, синхронізований з Qlipp, може показати на знятому відео всі удари ракеткою по м’ячу.
За матеріалами:
Engadget
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас