Український IT-аутсорсер почав приймати оплату в біткоіни — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Український IT-аутсорсер почав приймати оплату в біткоіни

Фінтех і Картки
1683
Все більше українських бізнесів схвалюють біткоіни. Оплату в криптовалюті приймають приватні консультанти, невеликі онлайн- і офлайн-магазини. Досить давно біткоіни почала приймати українська юридична фірма «Юскутум».
Сьогодні до них приєдналася перша міжнародна компанія: американський IT-аутсорсер Innovecs, штаб-квартира якого знаходиться в Україні. У Києві та Миколаєві працює більше 250 співробітників Innovecs.
Innovecs приймає біткоіни в якості оплати за розробку ПЗ та надання інших сервісів в платіжному сервісі BitPay.
Щоб отримати оплату від клієнта в біткоіни, CFO генерує у своєму акаунті біткоіни-рахунок: вводить суму в доларах, сервіс автоматично конвертує її в біткоіни і відправляє рахунок клієнту. Клієнт отримує QR-код з усіма реквізитами до оплати, оплачує рахунок у біткоіни, які відразу надходять на аккаунт Innovecs. В системі надійшла сума конвертується в долари, потім ці гроші надходять на рахунок IT-компанії в США.
Відзначимо, на сьогодні біткоіни приймають багато великих компаній, наприклад, авіаперевізники LOT, AirBaltic, один з найбільших виробників ігор G2A, великі рітейлери Tiger Direct і Newegg. А з 2014 року корпорація Microsoft приймає оплату ігр та додатків в біткоіни.
За матеріалами:
Ain.Ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас