Названо 5 найкращих автомобілів у Європі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Названо 5 найкращих автомобілів у Європі

Світ
3649
Журі європейського конкурсу AutoBest назвало п’ятірку найкращих автомобілів, що вийшли на ринок в 2015 році – Fiat Tipo/Aegea, Honda HR-V, Hyundai Tucson, Mazda CX-3 і Opel Astra. Переможця оголосять 15 грудня.
Журі враховує багато факторів – ціна, доступність і вартість запчастин, безпека, місткість, витрата пального, керованість і багато іншого.
Вагомість кожного з параметрів різна. Наприклад, доступність сервісу і витрати пального важливіші від дизайну. Крім того, у конкурсі й інші номінації. Так, у позиції ManBest (Людина року) визнано кращим маркетинг-директора концерну Fiat-Chrysler. У номінації SafetyBest переміг Opel Astra нового покоління – за матричні світлодіодні фари IntelliLux LED.
Переможців інших номінацій оголосять пізніше, а нагородження намічено на початок 2016 року.
Конкурс AutoBest заснований в 2000 році. Спочатку в журі входили тільки журналісти зі Східної Європи, але зараз в команду входять журналісти з 26 країн.
Довгий час до участі в конкурсі допускалися машини, базова ціна яких не перевищує 15 тис. євро. Пізніше планку підняли до 17 000, а новий вхідний ценз – 20 тисяч євро.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас