Коли найкраще купувати автомобіль: поради експертів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Коли найкраще купувати автомобіль: поради експертів

Особисті фінанси
7696
Питання сезонності в покупках і продажах, як нових, так і уживаних автомобілів завжди цікавило обидві сторони такої угоди. Продавці завжди хочуть вигідно продати автомобіль за завищеною ціною, а покупці завжди хочуть придбати автомобіль, який довго прослужить, і який буде коштувати недорого. Так от, якщо говорити про пори року, то, як новий, так і підтриманий автомобіль найвигідніше купувати взимку. До такого висновку сходиться більшість автомобільних експертів на ринку, передає Kermo.
Багато хто відразу подумають про новорічні знижки, які пропонують своїм покупцям дилери автомобільних марок. Однак які ж знижки можуть запропонувати продавці старих автомобілів під Новий рік? Вся справа в тому, що під Новий рік активність покупців підтриманих автомобілів падає, неначе люди впадають зимову сплячку під новий рік, інтерес до покупок автомобілів знижується, так як люди думають більше про новорічні подарунки. Погодьтеся, не кожен може собі дозволити новий автомобіль під новий рік.
Під Новий рік ви зможете виторгувати у продавців додаткову знижку або комплект зимової гуми і так далі. Крім того, як тільки пройде святкування Нового року, хоч новий автомобіль, хоч підтриманий автомобіль стане на рік старше. А рік випуску – це один з головних чинників, які відразу ж знижують ціну автомобіля. Автомобіль стає старшим на один рік. Саме тому не лише дилери нових автомобілів, але і власники старих машин намагаються встигнути продати автомобіль до Нового року. Також вихідним періодом для покупки автомобіля є січень – початок лютого, коли у більшості населення залишилося мало грошей після свят, і вони не готові до покупки автомобіля. Якщо ви не такий покупець і наперед чекали цього періоду, то вас чекатиме величезна пропозиція автомобілів, які до того ж вже стали на рік старше, так що за них можна вимагати більш низьку ціну.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас