Подкаст 78: Чим залучити приватний капітал в Україні? — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
БІЗНЕС

Подкаст 78: Чим залучити приватний капітал в Україні?

490
У сьогоднішньому новому випуску подкастів на Finance.UA ведучі Станіслав Дубко і Юлія Бондар поговорили про механізм державно-приватного партнерства, як про спосіб залучення приватного капіталу в галузі, які традиційно контролюються державою (енергетика, ЖКГ, охорона здоров’я та освіта, транспортна інфраструктура).
Станіслав зазначив, що державі необхідно не тільки удосконалити законодавчу базу (прийняти законопроект 1058), але й створити експертну групу високого рівня для забезпечення захисту держави при реалізації проектів державно-приватного партнерства.
Ведучі розповіли про досвід країн СНД та інших країн (зокрема Туреччини), які досягли значного успіху у розвитку інфраструктури за допомогою створення умов для залучення приватного капіталу.
Станіслав висловив упевненість, що успішні пілотні проекти державно-приватного партнерства зможуть стати орієнтиром для формування ефективних взаємин: бізнес-влада-суспільство.
Також, в ході подкасту ведучі кілька разів поверталися до питань, які обговорювалися на Київському Міжнародному Економічному Форумі.
Хронометраж: 1:08:51
Новини – 3:21
Головна тема – 12:00
Від зарплати до зарплати – 1:07:10
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас