В Україні передумали узаконювати проституцію — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Україні передумали узаконювати проституцію

Казна та Політика
2197
Народний депутат з групи “Воля народу” Андрій Немирівський відкликає свій законопроект №3139 “Про регулювання проституції та діяльності секс-закладів”.
Як повідомили в прес-службі групи, за словами автора ініціативи, його метою було привернення уваги суспільства до того, що влада в розпалі реформ і партійних і політичних баталій взагалі не приділяє увагу такому ганебному явищу, як проституція, яка є формою торгівлі людьми.
За словами Немирівського, “в Україні проституція і сутенерство” кришуються “правоохоронцями, сотні українських дівчат вивозяться за кордон, а правоохоронці закривають на це очі. Внесення цього законопроекту було провокаційним. Але це моя свідома позиція, щоб привернути до цього ганебному явищу увагу суспільства і розпочати широку дискусію в коридорах влади про необхідність посилення боротьби з торгівлею людьми, сутенерством, поширенням ВІЛ-інфекції та іншими негативними явищами, що супроводжують проституцію “.
“Але, щоб не провокувати суспільний конфлікт, я відкликаю поданий законопроект. У той же час це не означає, що в подальшій діяльності я відмовляюся від боротьби проти торгівлі людьми, сексуальної експлуатації та інших злочинів”, – заявив депутат.
У той же час Немирівський підготував проект закону про посилення кримінальної відповідальності за торгівлю людьми, проституцію і сутенерство, особливо в частині відповідальності правоохоронців за участь у цих злочинах.
Нагадаємо, проект закону “Про регулювання проституції та діяльності секс-закладів” був зареєстрований у Верховній Раді 21 вересня.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас