Коломойський помирився з Пінчуком і владою, - ЗМІ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Коломойський помирився з Пінчуком і владою, - ЗМІ

Фондовий ринок
3191
Українські олігархи Ігор Коломойський і Віктор Пінчук уклали мирову угоду у Лондонському арбітражному суді по спору щодо виплати дивідендів в їх загальному феросплавному бізнесі.
Про це повідомляє ZN.UA.
Пінчук подав до суду, вимагаючи виплати 500 млн доларів дивідендів від прибутку так званого феросплавного холдингу (Нікопольський, Запорізький і Стахановський феросплавні заводи і Марганецький і Орджонікідзевський ГЗК).
За даними видання, в результаті мирової угоди Пінчук одержить приблизно половини запитаної суми.
ZN.UA додає, що раніше Державна фіскальна служба почала розслідувати схему відходу від оподаткування, яка використовується у феросплавному холдингу. Щоб захиститися, Коломойський нібито пішов на переговори з владою. Саме з цим видання пов’язує зняття з ефіру ток-шоу Савіка Шустера, яке виходило на каналі Коломойського “1 + 1”.
За інформацією ZN.UA, після цього 20 вересня бізнес-партнер Коломойського Геннадій Боголюбов зустрівся з Петром Порошенком, Арсенієм Яценюком, Борисом Ложкіним, Арсеном Аваковим і Олександром Турчиновим.
Ця зустріч, що стосувалася питань політичного та економічного характеру, “не вирішила всіх питань, але ввела відносини між Коломойським і Порошенком в стан” ні миру, ні війни “, пише видання.
За матеріалами:
Дзеркало Тижня
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас