Компанія, яка раніше займалася виробництвом будівельних інструментів, представила чергового конкурента Tesla Model S — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Компанія, яка раніше займалася виробництвом будівельних інструментів, представила чергового конкурента Tesla Model S

Технології&Авто
1072
Компанія Thunder Power, яка раніше займалася виробництвом будівельних інструментів, досить несподівано вирішила змінити напрямок діяльності і інвестувала $710 мільйонів у розробку нового електричного седана.
Основним конкурентом в компанії називають Теслу Model S, на пост керівника проекту був запрошений колишній співробітник Bugatti Петер Туцер, а сам автомобіль був продемонстрований публіці на Франкфуртському автошоу.
Зовнішність електрокара від Thunder Power вийшла досить спірною, хоча розробку дизайну тайванці замовили у іменитому ательє Zagato.
Седан буде доступний з двома варіантами електромотора: потужністю 308 і 429 к. с. Топова версія зможе розганятися до 100 км/год менш ніж за п’ять секунд, а максимальна швидкість буде обмежена 250 км/год, Запас ходу – 650 км на повній батареї і 300 км після півгодинної підзарядки. Всі автомобілі за замовчуванням будуть оснащуватися системами стеження за смугою руху, кругового огляду, контролю мертвих зон.
Крім основної моделі Thunder Power існує і її спортивна версія Race, про яку поки немає даних.
Орієнтовна ціна на серійний спорткар складе $62 000. Продажі почнуться з Китаю, де машина буде доступна для замовлення вже в наступному році, а в 2017-му вона має з’явитися і в Європі.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас