Укрпошта вирішила ввести електронні марки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Укрпошта вирішила ввести електронні марки

Казна та Політика
778
Укрпошта несе великі втрати через махінації із звичайними марками, тому державне підприємство вирішило вводити електронні марки.
Про це на брифінгу повідомив в.о. генерального директора Укрпошти Ігор Ткачук.
“Зараз працює робоча група, щоб втілити в життя проект електронної марки, яка зробить зовсім неможливим підробку марок або можливість неконтрольовано вкидати письмову кореспонденцію в нашу мережу”, – повідомив І.Ткачук.
За його словами, за період впровадження програми щодо запобігання і протидії корупції Укрпошти виявлено порушень на суму майже 95 млн грн, заощадити вдалося майже 77 млн ​​грн.
“Є приклад порушень і нанесення збитків Укрпошті за фактом якого матеріали вже передані в правоохоронні органи. Це стосується Хмельницької дирекції, де після призначення нового керівника була викрита схема, коли деякі працівники уможливлювали дублювання штрих-кодів, повторне використання, тобто пересилання посилки були неконтрольовані і гроші клалися в собі в кишеню. Порушено кримінальну справу: один працівник звільнений, двох відсторонили від роботи, а також виявлені зловживання підприємством земельними ділянками, збиток оцінюється в майже 800 тис. грн”, – додав І.Ткачук.
Нагадаємо, державне підприємство Укрпошта буде перетворено на акціонерне товариство з 11 листопада 2015 року.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас