Власники яких смартфонів найдовше користуються своїми пристроями (дослідження) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Власники яких смартфонів найдовше користуються своїми пристроями (дослідження)

Технології&Авто
1765
Виробники смартфонів щорічно випускають величезну кількість нових моделей. Деякі навіть оновлюють флагманську лінійку раз на півроку.
Через це встигнути за новинками іноді буває вкрай складно. На тлі цього досить цікаво виглядає дослідження компанії Kantar Worldpanel, яка з’ясувала, що власники девайсів BlackBerry рідше всіх змінюють апарат на нову модель.
У середньому користувач BlackBerry ходить з одним смартфоном близько 32 місяців, тоді як середньостатистичний споживач змінює свої пристрої приблизно раз на 22 місяці.
Фахівці вважають, що настільки довге використання одного і того ж телефону пов’язано з тим, що багато користувачів воліють купувати смартфони з контрактом на 2 роки. Проте незабаром ситуація може змінитися, так як мобільні оператори стали відмовлятися від традиційного дворічного контракту на користь розстрочки.
Також в Kantar Worldpanel з’ясували, що найчастіше свої апарати змінюють власники смартфонів Lumia від Microsoft – в середньому раз на 16 місяців.
Для порівняння, користувачі iPhone купують новий телефон раз в 25 місяців, але останнім часом все більше людей оновлюються щорічно. У той же час користувачі продукції Samsung ходять з одним апаратом в середньому 18 місяців.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас