Facebook перетворюється в торговий центр — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Facebook перетворюється в торговий центр

Технології&Авто
847
Facebook додає відразу два нових розділи Shopping і Services, які покликані полегшити ведення бізнесу через соціальну мережу і дозволять підприємствам реалізовувати товари та послуги безпосередньо зі сторінок в Facebook.
Оновлення на цьому тижні представила головний операційний директор Facebook Шеріл Сендберг в ході прес-конференції в штаб-квартирі компанії в Каліфорнії.
На сьогоднішній день в соціальній мережі зареєстровано більше 45 мільйонів сторінок. За словами пані Сендберг, нововведення зможуть полегшити підприємцям ведення бізнесу в Facebook. Функція Shopping дозволяє торговцям демонструвати і продавати свої товари безпосередньо зі сторінки. Розділ Services, у свою чергу, призначений для компаній, які надають професійні послуги, як то водопровідники або салони, дозволяючи їм висвітлювати всі свої пропозиції.
Новий функціонал поки знаходиться на стадії тестування і доступний обмеженому колу підприємств, але його обіцяють відкрити для загального доступу в найближчі тижні.
Також Facebook спрощує процес взаємодії клієнтів з підприємствами через сторінки, додавши три нові кнопки заклику до дії – “Подзвонити” (Call Now), “Відправити повідомлення” (Send Message) і “Звернутися” (Contact Us), які разом з представленою недавно кнопкою “Пожертвувати” (Donate) для некомерційних організацій займуть місце у верхній частині сторінки.
«Нововведення відображають нашу переконаність в тому, що будь ви сантехнічна компанія, квітковий магазин, некомерційна структура або бренд, ваша сторінка повинна містити інформацію, яку шукають клієнти, допомагати взаємодіяти із замовниками і підтримувати вас в прагненні до вашої унікальної мети», – йдеться в заяві Facebook.
Представники соціальної мережі обіцяють, що будуть працювати над подальшим розширенням функціоналу для підприємств.
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас