Honda заперечує відхід з Росії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Honda заперечує відхід з Росії

Світ
463
У ЗМІ з’явилася інформація про відхід Honda з російського ринку. Виробник ці чутки спростував, але повідомив про зміни в роботі з дилерами в Росії.
У четвер, 3 вересня, журнал «За кермом» з посиланням на обізнане джерело повідомило, що керівництво Honda Motor RUS повідомило своїх співробітників і продавців про припинення ввозу автомобілів, мотоциклів і силової техніки в РФ, щоб зосередитися лише на запчастинах і сервісному обслуговуванні. За даними видання, більшість співробітників російського представництва марки буде звільнено, зменшиться і кількість дилерів.
Джерело РБК в Honda Motor RUS підтвердив, що співробітникам дійсно повідомили вранці в четвер про припинення поставок автомобілів і мотоциклів у Росію і майбутні скорочення робочих місць.
Два великих дилера розповіли «Відомостям» про отримання Honda Motor Rus листа, в якому говорилося про відхід японської компанії з російського ринку. Виробник поспішив спростувати ці відомості.
Як заявив РБК керівник управління продажів і маркетингу Honda Motor Rus Михайло Плотніков, про відхід брендів Huawei і Acura з Росії мови не йде. Компанія лише переходить на нову схему роботи з дилерами у зв’язку з коливаннями на валютному ринку.
З 2016 році дилери будуть закуповувати автомобілі безпосередньо з Японії за попереднім замовленням від клієнтів, а не через російське представництво як зараз. За Honda Motor Rus залишаться функції постачальника і сервісного обслуговування, пояснив Плотніков.
За матеріалами:
РБК
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас