Яценюк висловився щодо трагедії під Радою — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Яценюк висловився щодо трагедії під Радою

Казна та Політика
1887
Так звані проукраїнські політичні сили намагаються відкрити другий фронт всередині країни. Про це заявив Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк в Кабміні.
“Я звертаюся до всіх політичних сил, і в першу чергу, до політичних сил коаліції з вимогою засудити публічно цей злочин і тих політиків, які стояли за дестабілізацію країни, за наругу над українською Конституцією та за вбивством молодого хлопця, і за пораненнями десятків українських військових “, – заявив А.Яценюк.
“Організатори, замовники і виконавці злочину понесуть відповідальність. Зараз. У нас буде зустріч у Президента України і переконаний, що повинна бути створена спільна слідчо-оперативна група з МВС, СБУ, Генпрокуратури, яка повинна притягнути до відповідальності всіх і кожного за цей злочин” , – заявив А.Яценюк.
Нагадаємо, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков на брифінгу повідомив, що в результаті зіткнень біля ВР поранені 122 людини, 1 солдат Нацгвардії помер.
«Як громадянин країни, я вимагають відповідно до статті 348 Кримінального кодексу України довічного ув’язнення для особи, яка кинула гранату, внаслідок чого загинув строковик Національної гвардії», – повідомив Яценюк.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас