Українці проміняли імпорт на вітчизняні товари — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Українці проміняли імпорт на вітчизняні товари

Казна та Політика
12138
Вітчизняні товари стають все більше популярними. Серед усього розмаїття продукції українці все частіше вибирають національного виробника.
Бум на вітчизняного виробника споживачі пояснюють не лише патріотизмом, адже українська продукція, пояснюють вони, хороша і ні чим не гірша за дизайном, ніж закордонна.
Така любов споживачів до рідного продукту спонукає підприємців збільшувати виробництво і підвищувати якість.
Так, керівництво підприємства з виробництва екологічної побутової хімії запевняє, що їхня продукція сьогодні дуже популярна.
Українські виробники також стверджують, що сьогодні кожна двадцята українська родина хоча б раз спробувала продукцію їх компанії, адже їхні товари представлені в найбільших торговельних мережах України.
Сьогодні на українських підприємствах виробляють взуття, одяг, меблі, техніку і будівельні матеріали, а серед звичних нам продуктів вітчизняного виробництва можна навіть зустріти такий специфічний продукт як арахісову пасту. В Україні її випускають близько 10 компаній.
Раніше повідомлялося, що завдяки бойкоту в Україні вдвічі зменшилася кількість російських товарів. Народні санкції вплинули і на легку промисловість. Приміром, одягу і взуття з Росії завозять вже в п’ять разів менше.
За матеріалами:
ТСН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас