Київський програміст запустив онлайн-калькулятор для розрахунку економії від покупки електрокара — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київський програміст запустив онлайн-калькулятор для розрахунку економії від покупки електрокара

Технології&Авто
1474
Київський програміст-самоучка Владислав Карпенко своїми силами розвиває проект «Легкомобіль».
З часом проект повинен перетворитися в онлайн-майданчик для автомобілістів (зокрема, власників електрокарів) з додатком, яке допоможе керувати авто зі смартфона і з можливістю замовлення офлайн-послуг.
Зараз Владислав запустив на сайті цікавий сервіс: онлайн-калькулятор, який допоможе користувач визначитися, чи варто купувати електрокар і якою буде економія від такої покупки.
Спочатку ідея «Легкомобіля» полягала в тому, щоб створити сервіс онлайн-таксі на електромобілях. Але потім Владислав вивчив ринок і вирішив, що не варто йти в цю нішу. У 2014 році він повернувся до ідеї популяризувати електромобілі. Зараз на сайті збираються акції від дилерів електромобілів, інформація для власників таких авто, а також для тих, хто тільки збирається їх купити. З часом продукт повинен перетворитися на сервіс, який буде вирішувати повністю питання парковки, зарядки, мийки, техсервиса, страховки та інші актуальні для електрокарів питання.
“Онлайн-калькулятор”: http: //легкомобіль.com/deposit/ допоможе насамперед тим, хто хоче зрозуміти, чи варто в принципі витрачати гроші на електрокари, які часто дорожче бензинових авто, але споживають набагато менш дороге паливо. «Кожен, хто придивляється до електромобілів, чув про «5 грн на 100 км» і т.і., але потрібно порахувати, чи буде вигідно це – адже зараз електрокари дорожче, ніж подібні ж бензинові моделі. І постає питання: за скільки часу це вкладення відіб’ється », – пояснює доцільність сервісу його творець. Тому калькулятор розраховує не повну вартість електрокара, а саме різницю між вартістю авто на електроприводі і бензинового авто.
Дані для калькулятора наразі збираються в ручному режимі. Зараз – це minimal value product, і працює він у тестовому режимі. «База заповнюється вручну, наприклад, тариф на електроенергію я закладав той, який буде працювати з вересня – 75-77 коп за кВт\год», – пояснює творець сервісу.
За матеріалами:
Ain.Ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас