Військові США отримають "злобні" гібриди Oshkosh JLTV замість застарілих Hummer'ів (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Військові США отримають "злобні" гібриди Oshkosh JLTV замість застарілих Hummer'ів (відео)

Технології&Авто
2382
Американські військові нарешті отримають свіжі автомобілі замість морально застарілих Humvee (HMMWV), які з’явилися на світ ще в далекому 1985 році і добре знайомі звичайної публіці з цивільної версії Hummer.
Компанія Oshkosh Defence з Вісконсіна (США) виграла тендер на постачання 55 000 легких тактичних джипів L-ATV (Light Combat Tactical All-Terrain Vehicle) на загальну суму $ 6,7 млрд.
При першому ж погляді на Oshkosh JLTV (Joint Light Tactical Vehicles) не можна не відзначити вельми агресивний дизайн. В автомобіль інтегрована фірмова система захисту Core1080 Crew Protection System, яка передбачає повноцінний захист від мін і саморобних вибухових пристроїв. Адаптивна незалежна підвіска дозволяє автоматично або вручну регулювати кліренс автомобіля аж до вражаючих 20 дюймів (51 см).
В якості силової установки буде використовуватися гібридний двигун ProPulse, що поєднує дизельний і електричний блоки. У результаті 6,5 тонний автомобіль зможе проїхати до 480 км від однієї заправки. Вдобавок виробник обіцяє, що Oshkosh JLTV на 70% швидше аналогічних за можливостями конкурентів. Перша партія в 17000 автомобілів у дво- та чотиримісному виконанні надійде в армію США вже в 2018 році, а для повного оновлення парку знадобиться почекати до 2040 року.
За матеріалами:
The Verge
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас