ASUSTeK обіцяє випустити свою версію емо-робота Pepper — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ASUSTeK обіцяє випустити свою версію емо-робота Pepper

Технології&Авто
900
Глава ASUSTeK Computer Джонні Ши (Jonney Shih) повідомив, що компанія розробляє робота-гуманоїда, схожого на Pepper, створеного японським оператором мобільного зв’язку SoftBank Corp.
Джонні Ши стверджує, що особисто курирує цей проект. Як очікується, перший робот тайванської компанії під ім’ям Da Vinci Lab, здатний «спілкуватися» з людьми, з’явиться в наступному році. Це буде можливо за умови виконання співробітниками науково-дослідного центру ASUSTeK дуже жорсткого графіка.
Розбирання робота SoftBank Pepper, здійснене в липні співробітниками компанії Nikkei Business Publication Inc., показало, що його камера глибинного зондування створена ASUSTeK.
Факт проведення ASUSTeK робіт над створенням робота підтверджує оголошення, опубліковане агентством з набору співробітників Yes123, що пропонує роботу двом фахівцям в галузі робототехніки в штаб-квартирі компанії в Тайбеї – тут розташований центр Da Vinci Lab.
Робот SoftBank Pepper вартістю 198 тис. японських ієн ($1611) здатний не тільки розпізнавати людські емоції, але висловлювати свої «почуття». Незважаючи на досить високу ціну, перша партія роботів Pepper в кількості 1000 штук була розпродана за першу хвилину продажів, які стартували 20 червня.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас