"МТС Україна" інвестує 7,3 мільярда в будівництво мережі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"МТС Україна" інвестує 7,3 мільярда в будівництво мережі

Фондовий ринок
801
МТС Україна” планує інвестувати в будівництво мережі 7,3 млрд гривень до кінця 2015 року.
Про це йдеться в прес-релізі компанії.
“У першому півріччі 2015 інвестиції” МТС Україна “в мережу перевищили 4 млрд гривень. В рамках підготовки до запуску мереж третього покоління зв’язку оператор провів ряд заходів з модернізації та будівництва всіх елементів мережі”, – йдеться в повідомленні.
“Модернізовано близько 60% родючості мережі в рамках підготовки до запуску власного 3G покриття. Замінено базові станції та контролери на найбільш сучасне обладнання збільшеної місткості, що вже призвело до двократного збільшення об’ємів трафіку в регіонах з оновленим обладнанням”, – повідомляє прес-служба.
У компанії повідомили, що також запущені внутрішні 3G-рішення для забезпечення покриття всередині будівель у Києві, Львові, Харкові та Одесі, що необхідно для забезпечення повного покриття при запуску 3G мереж.
Загальна сума інвестицій 2015 року становитимуть понад 7,3 млрд гривень. Основні кошти будуть спрямовані на розвиток мереж 3G.
Як повідомлялося, на кінець другого кварталу 2015 капітальні витрати мобільного оператора “Київстар” склали більше 4 млрд гривень.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас