Volkswagen відкликає майже півмільйона автомобілів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Volkswagen відкликає майже півмільйона автомобілів

Технології&Авто
846
Автоконцерн Volkswagen оголосив про відкликання майже півмільйона автомобілів через проблеми з подушками безпеки. Сервісна кампанія торкнулася північноамериканського ринку, де німецька компанія переживає спад.
Як повідомляє агентство Reuters з посиланням на заяву Volkswagen для Національного управління безпекою руху на трасах міністерства транспорту США (National Highway Traffic Safety Administration, NHTSA), в США і Канаді відкликаються 461300 транспортних засобів, включаючи моделі Golf, Passat, Jetta і Tiguan, які були вироблені в період з 2010 по 2014 роки.
У рульовій колонці цих машин можуть виявитися обрізки заліза, які при певних обставинах заважають спрацьовувати годинниковій пружині, що відповідає за роботу подушок безпеки. Проблема не має відношення до браку подушок безпеки Takata, який виявився в автомобілях 11 автовиробників, в тому числі Subaru.
Volkswagen починає повідомляти власників автомобілів, потенційно потрапляють під відкликання, про необхідність приїхати до дилера для усунення несправності. Відзначається, що в результаті виявленого дефекту ніхто не постраждав. У компанії вивчають, що ця проблема автомобілів, що продаються на інших ринках.
У 2014 році в США було продано 367 тис. машин Volkswagen, що на 10% менше, ніж роком раніше. Однак до 2018 року німецький бренд сподівається збільшити реалізацію до 800 тис.
За матеріалами:
reuters.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас