Canon анонсувала камеру, здатну знімати відео майже в повній темряві (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Canon анонсувала камеру, здатну знімати відео майже в повній темряві (відео)

Технології&Авто
2354
Компанія Canon підготувала до випуску професійну камеру ME20F-SH, здатну вести зйомку майже в повній темряві.
За запевненням виробника, пристрій дозволяє записувати відео при освітленості 0,0005 люкс з максимальним посиленням 75 Дб. Це відповідає світлочутливості більш ніж ISO 4000000 (4 млн). При цьому можна вести зйомку відео вночі, коли нема на небі Місяця. Ця модель призначена для застосування компаніями, які займаються зйомками фільмів, телевізійних реаліті-шоу чи документальних фільмів.
Камера Canon ME20F-SH оснащена повнокадровим 35-міліметровим CMOS сенсором з роздільною здатністю 2,26 мегапікселя. При цьому розміри кожного окремого пікселя, приблизно, в 5,5 рази перевищують розміри пікселів, що зустрічаються в сучасних цифрових камерах. Пристрій дозволяє використовувати змінні об’єктиви з системами кріплення EF і EF-S, при цьому підтримується робота механізму автоматичного фокусування.
У камері реалізовані нейтральний і інфрачервоний фільтри, що відключаються. Режими Canon Log і Wide DR дозволяють вести зйомку в широкому динамічному діапазоні. Новинка здатна записувати відео в Full HD роздільній здатності 1080/60p/30p/24p. Новинка оснащена відеовиходами 3G/HD-SDI і HDMI, 2,5-міліметровим і 8-контактним RS-422 портами для підключення пристроїв дистанційного керування, 3,5-міліметровим звуковим роз’ємом для підключення стерео мікрофона, портом GENLOCK для синхронізації декількох джерел відео контенту . Слот для карт пам’яті microSD служить для оновлення прошивки.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас