Суд призначив на 20 серпня позов "Рошен" про охорону торгового знаку "Ванільне небо Vanillа sky" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Суд призначив на 20 серпня позов "Рошен" про охорону торгового знаку "Ванільне небо Vanillа sky"

Світ
609
Суд з інтелектуальних прав в четвер призначив на 20 серпня основне засідання з розгляду заяви дочірнього підприємства “Кондитерська корпорація” Рошен “(Roshen, Київ, входить в однойменну корпорацію) до ВАТ” Новосибірський холодокомбінат “про дострокове припинення правової охорони товарного знака” Ванільне небо Vanillа sky “(N267713) відносно частини товарів 30-го класу МКТП.
Як наголошується в матеріалах справи, позивач мотивує свою вимогу “невикористанням даного товарного знака відносно частини товарів 30-го класу МКТП” (цукерки, шоколад, кава, цукор, кондитерські вироби).
За даними сайту Роспатенту, знак зареєстрований на ім’я відповідача в квітні 2004 року на період до квітня 2023 року щодо 29-го класу МКТП (в основному, продовольчі товари тваринного походження, а також овочі і садово-городні продукти, підготовлені для вживання або консервування ) і 30-го класу (рослинні харчові продукти, підготовлені для споживання або консервування, а також допоміжні добавки, призначені для поліпшення смакових якостей харчових продуктів).
Корпорація Roshen, один з найбільших в Україні виробників кондитерських виробів, включає в себе Київську, Маріупольську (Донецька область), Кременчуцьку (Полтавська область) і дві Вінницькі кондитерські фабрики, масломолочний комбінат “Бершадьмолоко”, Літинський племзавод (обидва – Вінницька область), Липецьку фабрику “Рошен” (РФ) і Клайпедську кондитерську фабрику (Литва).
Власником корпорації є президент України Петро Порошенко. У ході виборчої кампанії він обіцяв продати “Рошен”. Організацією продажу корпорації займається інвестиційна компанія Rothschild в консорціумі з українською інвестгрупою “Інвестиційний капітал Україна” (ICU). Покупець поки не знайдений.
У Новосибірську під оспорюваним брендом проводиться пломбір у відерцях, який випускає ТОВ “Поляріс-експорт” (виробник морозива), зареєстроване за тією ж адресою, що і ВАТ “Новосибірський холодокомбінат”.
За даними на сайті холодокомбінату, компанія є одним з найбільших логістичних центрів за Уралом з обробки, зберігання та реалізації продуктів харчування.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас