В Австралії з'явилися перші в світі дорожні покажчики з дисплеями E Ink — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Австралії з'явилися перші в світі дорожні покажчики з дисплеями E Ink

Технології&Авто
2378
У Сіднеї (Австралія) з’явилися перші у світі дорожні покажчики, обладнані дисплеями на основі електронного чорнила E Ink.
Нагадаємо, що технологія E Ink застосовується в електронних книгах, «розумних» годинниках, смартфонах типу YotaPhone та інших гаджетах. Екрани E Ink здатні формувати зображення, яке легко читається без підсвічування; при цьому енергія витрачається тільки в момент перемальовування картинки.
Повідомляється, що встановлення дорожніх покажчиків з дисплеями E Ink в Сіднеї проведена з ініціативи Дорожньої і приморській служби штату Новий Південний Уельс. Знаки розроблені компанією Visionect.
Інформація на табло E Ink може змінюватися залежно від поточної дорожньої обстановки або проведених заходів. Скажімо, під час спортивних змагань на покажчиках можуть відображатися відомості про перекритих вулицях або дозволених для паркування місцях.
Дорожні покажчики з екранами E Ink добре читаються при яскравому сонячному світлі. Інформація може оновлюватися через стільникову мережу. Для живлення застосовуються сонячні елементи. Якщо експеримент по впровадженню нових покажчиків виявиться вдалим, подібні знаки можуть з’явитися і в інших австралійських містах.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас