Кожен третій одесит не сплатив за воду — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кожен третій одесит не сплатив за воду

Казна та Політика
894
До 20 липня споживачі філії “Інфоксводоканал” згідно з договірними умовами повинні були сплатити червневі нарахування за послуги водокористування.
Однак, як підкреслили у філії “Інфоксводоканал”, проведений аналіз показав, що на сьогоднішній день за воду оплатили всього лише трохи більше 60% жителів м Одеса. При цьому кожен третій одесит не сплатив поточні нарахування, а це не мало не багато – 10 млн гривень.
При цьому найбільше неплатників у Малиновському і Суворовському районах, а також серед жителів приміських районів Одеської області.
Інфоксводоканал настійно закликає абонентів не чекати останнього дня липня, а оплатити поточні нарахування попереднього місяця в найближчі дні, так як це дозволить своєчасно зарахувати платежі і провести коректні нарахування за липень. Більш того, підприємство зобов’язане своєчасно розраховуватися за своїми зобов’язаннями за реагенти для очищення води та енергоресурси.
В іншому випадку, з 01 серпня до абонентів, які не сплатили червневі нарахування, будуть застосовані всі заходи реагування до боржників.
У Інфоксводоканалом звернули увагу, що водоканал і споживач – єдине ціле. І лише від спільних дій залежить наявність води в кожному будинку. Особливо це актуально в період літньої спеки, коли йде максимальний розбір води, і кожна крапля – безцінне джерело життя.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас